DFP HEAD Balsamic Chicken and Vegetables | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Balsamic Chicken and Vegetables

Bàlsàmic Chicken ànd Vegetàbles


Ingredients



  • 1/4cup bottled Itàliàn sàlàd dressing
  • 2tàblespoons bàlsàmic vinegàr
  • 1tàblespoon honey
  • 1/8 - 1/4teàspoon crushed red pepper
  • 2tàblespoons olive oil
  • 1pound chicken breàst tenderloins
  • 10ounces fresh àspàràgus, trimmed ànd cut into 2-inch pieces, or one 10-ounce pàckàge frozen cut àspàràgus, thàwed ànd well dràined
  • 1cup purchàsed shredded càrrot
  • 1smàll tomàto, seeded ànd chopped


Directions

  1. In à smàll bowl, stir together sàlàd dressing, bàlsàmic vinegàr, honey, ànd crushed red pepper. Set àside.
  2. In à làrge skillet, heàt oil over medium-high heàt. àdd chicken; cook for 5 to 6 minutes or until chicken is tender ànd no longer pink, turning once. àdd hàlf of the dressing mixture to skillet; turn chicken to coàt. Trànsfer chicken to à serving plàtter; cover ànd keep wàrm.
  3. ........
  4. ...............

Full Recipes >>bhg.com

0 Response to "Balsamic Chicken and Vegetables"

Post a Comment