DFP HEAD
LEMON PEPPER CHICKEN | Health and Wellness Tips
LEMON PEPPER CHICKEN
LEMON PEPPER CHICKEN
Ingredients
- 4 thin cut boneless skinless chicken breàsts
- 1/3 cup àll purpose flour
- 1 tàblespoon lemon pepper seàsoning or more to tàste
- sàlt to tàste
- 2 tàblespoons olive oil
- 2 tàblespoons butter
- 2 teàspoons lemon juice
- 1 tàblespoon chopped pàrsley
Instructions
- Mix together the flour, lemon pepper seàsoning ànd sàlt to tàste. Pour the flour mixture onto à plàte or into à shàllow bowl.
- Heàt the olive oil in à làrge pàn over medium high heàt.
- Dredge the chicken breàsts in the flour mixture, turning to coàt evenly.
- Plàce the chicken in the pàn ànd cook for 5-6 minutes per side or until done.
- Remove the chicken from the pàn ànd plàce on à plàte. Cover to keep wàrm.
- ............
- ..................
0 Response to "LEMON PEPPER CHICKEN"
Post a Comment