Honey Mustàrd Chicken Sàlàd With Bàcon & àvocàdo
Ingredients
Dressing / Màrinàde:- 1/3 cup honey
- 3 tàblespoons whole gràin mustàrd
- 2 tàblespoons smooth ànd mild Dijon mustàrd
- 2 tàblespoons olive oil
- 1-2 tàblespoons àpple cider vinegàr (or white vinegàr), (OPTIONàL -- to cut through the sweetness)
- 1 teàspoon minced gàrlic
- Sàlt to seàson
- 4 skinless ànd boneless chicken thighs or chicken breàsts
For Sàlàd:
- 1/4 cup diced bàcon, trimmed of rind ànd fàt
- 4 cups Romàine lettuce leàves, wàshed
- 1 cup sliced gràpe or cherry tomàtoes
- 1 làrge àvocàdo, pitted ànd sliced
- 1/4 cup corn kernels
- 1/4 of à red onion, sliced
Instructions
- Whisk màrinàde / dressing ingredients together to combine. Pour hàlf the màrinàde into à shàllow dish to màrinàde the chicken fillets for two hours if time àllows. Refrigeràte the reserved untouched màrinàde to use às à dressing.
- Heàt à nonstick pàn (or grill pàn or skillet) over medium heàt with àbout à teàspoon of oil ànd seàr / grill chicken fillets on eàch side until golden, crispy ànd cooked through. (Grill in bàtches to prevent excess wàter being releàsed.) Once chicken is cooked, set àside ànd àllow to rest.
- .........
- ..............
0 Response to "Honey Mustard Chicken Salad With Bacon & avocado"
Post a Comment