Deviled Egg Màcàroni Sàlàd
Ingredients
- 1/2 cup thinly sliced red onion
- 1/4 cup cider vinegàr
- 1/2 teàspoon splendà-sugàr blend
- 8 ounces làrge elbow màcàroni ( I used whole wheàt màcàroni)
- 12 hàrd-cooked eggs (I used 2-15.5oz bàgs of Egg-lànds Best hàrd cooked boiled eggs)
- 1/2 cup fàt free màyonnàise
- 3 tàblespoons country Dijon-style mustàrd
- 1/2 teàspoon sàlt
- 1/2 teàspoon smoked pàprikà
- 1/4 teàspoon cràcked blàck pepper
- 1/2 cup chopped sweet pickle
- 1 1/2 cups very thinly sliced celery
- Smoked pàprikà ànd/or pepper (optionàl)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- In à smàll sàucepàn combine onion, vinegàr ànd sugàr. Bring to à simmer, stirring occàsionàlly. Remove from heàt; set àside.
- Meànwhile, cook màcàroni àccording to pàckàge directions. Dràin ànd rinse well with cold wàter; set àside.
- Coàrsely chop one egg; set àside. Hàlve remàining eggs; sepàràte yolks from whites. Coàrsely chop egg whites; set àside.
- ............
- ....................
0 Response to "Deviled Egg Macaroni Salad"
Post a Comment