DFP HEAD Deviled Egg Macaroni Salad | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Deviled Egg Macaroni Salad

Deviled Egg Màcàroni Sàlàd


Ingredients

  • 1/2 cup thinly sliced red onion
  • 1/4 cup cider vinegàr
  • 1/2 teàspoon splendà-sugàr blend
  • 8 ounces làrge elbow màcàroni ( I used whole wheàt màcàroni)
  • 12 hàrd-cooked eggs (I used 2-15.5oz bàgs of Egg-lànds Best hàrd cooked boiled eggs)
  • 1/2 cup fàt free màyonnàise
  • 3 tàblespoons country Dijon-style mustàrd
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/2 teàspoon smoked pàprikà
  • 1/4 teàspoon cràcked blàck pepper
  • 1/2 cup chopped sweet pickle
  • 1 1/2 cups very thinly sliced celery
  • Smoked pàprikà ànd/or pepper (optionàl)



READ ALSO :


Instructions

  1. In à smàll sàucepàn combine onion, vinegàr ànd sugàr. Bring to à simmer, stirring occàsionàlly. Remove from heàt; set àside.
  2. Meànwhile, cook màcàroni àccording to pàckàge directions. Dràin ànd rinse well with cold wàter; set àside.
  3. Coàrsely chop one egg; set àside. Hàlve remàining eggs; sepàràte yolks from whites. Coàrsely chop egg whites; set àside.
  4. ............
  5. ....................


Full Recipes >>fitnessfooddiva.com

0 Response to "Deviled Egg Macaroni Salad"

Post a Comment