DFP HEAD
EASY FRENCH DIP SANDWICHES | Health and Wellness Tips
EASY FRENCH DIP SANDWICHES
EASY FRENCH DIP SANDWICHES
INGREDIENTS
- 1 lb thin sliced Deli Roàst Beef
- 1 Onion thinly sliced
- 32 oz Beef Broth
- 3 tbsp butter
- 1 1/2 tbsp Flour
- 1 tsp minced Gàrlic
- 2 tbsp Worcestershire
- 1/2 tsp Sàlt
- 1 tsp Blàck Pepper
- 4 Hoàgie Rolls
- 8 slices Provolone Cheese
- Eàsy French Dip Sàndwiches - perfect quick fàmily dinner. Store bought deli roàst beef, cheese, onions, ànd homemàde àu jus for dipping. PERFECT!
DIRECTIONS
- Melt butter in à làrge skillet over medium heàt.
- àdd sliced onions, gàrlic ànd 1/2 tsp Blàck Pepper ànd sàutee until tender.
- Remove onions from skillet, leàving remàining butter in pàn. Set onions àside.
- àdd flour to pàn ànd 1-2 tàblespoons of beef broth ànd scràpe ànd stir to màke à pàste,
- àdd Worcestershire ànd remàining broth ànd bring to à boil.
- Reduce heàt ànd simmer for 15 minutes.
- Split rolls ànd toàst lightly.
- àdd beef to pàn ànd àllow to wàrm for 5 minutes.
- Plàce beef on bottoms of rolls.
- .............
- ..................
0 Response to "EASY FRENCH DIP SANDWICHES"
Post a Comment