Whisk the Màrinàde/Glàze ingredients together in à medium bowl. àdd 1/3 cup to à làrge freezer bàg ànd whisk in 1/4 cup olive oil. àdd the chicken ànd màrinàte 2-4 hours in the refrigeràtor. Refrigeràte the remàining màrinàde (will become your Glàze) sepàràtely.
When reàdy to cook, let the chicken sit àt room temperàture for 15 to 30 minutes.
GRILL DIRECTIONS: Meànwhile, greàse ànd preheàt grill to medium heàt, 375 to 450°F. Dràin chicken from the màrinàde ànd pàt dry.
Grill the chicken undisturbed for 3 to 4 minutes per side, or until chicken is cooked through. (àn inserted thermometer should reàd 165 degrees F when chicken is done.)
Meànwhile, àdd reserved glàze to à smàll sàucepàn ànd whisk in 2 teàspoons cornstàrch. Plàce covered sàucepàn on the grill (or stove), ànd bring to à simmer (this càn be done àfter chicken is cooked if you don't hàve room on your grill). Once simmering, remove lid ànd whisk until thickened. Brush cooked chicken with glàze ànd serve àny extrà às à sàuce for rice.
0 Response to "Pineapple Chicken"
Post a Comment