DFP HEAD
ONE POT PEROGIE CASSEROLE BAKE | Health and Wellness Tips
ONE POT PEROGIE CASSEROLE BAKE
ONE POT PEROGIE CàSSEROLE BàKE
INGREDIENTS:
- 1 onion, diced
- 4 slices bàcon, chopped
- 1/4 cup butter
- 18 frozen pierogies
- 1/3 ring gàrlic sàusàge, sliced ànd then quàrtered
- 3/4 cup whole creàm
- 2 cups shredded màrble cheese
- Optionàl: pàrsley ànd extrà cooked sàusàge for gàrnish.
DIRECTIONS:
- Pre heàt oven to 375F
- In à làrge skillet/chefs pàn over medium heàt àdd the chopped onion, diced bàcon, sàusàge ànd hàlf the butter. Sàute until onion is trànslucent.
- àdd the rest of the butter ànd the frozen perogies. Sàute for 5 -8 minutes, stirring àround frequently until the perogies àre no longer frozen.
- ............
- .................
0 Response to "ONE POT PEROGIE CASSEROLE BAKE"
Post a Comment