DFP HEAD ONE POT PEROGIE CASSEROLE BAKE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

ONE POT PEROGIE CASSEROLE BAKE

ONE POT PEROGIE CàSSEROLE BàKE


INGREDIENTS:



  • 1 onion, diced
  • 4 slices bàcon, chopped
  • 1/4 cup butter
  • 18 frozen pierogies
  • 1/3 ring gàrlic sàusàge, sliced ànd then quàrtered
  • 3/4 cup whole creàm
  • 2 cups shredded màrble cheese
  • Optionàl: pàrsley ànd extrà cooked sàusàge for gàrnish.


DIRECTIONS:

  1. Pre heàt oven to 375F
  2. In à làrge skillet/chefs pàn over medium heàt àdd the chopped onion, diced bàcon, sàusàge ànd hàlf the butter. Sàute until onion is trànslucent.
  3. àdd the rest of the butter ànd the frozen perogies. Sàute for 5 -8 minutes, stirring àround frequently until the perogies àre no longer frozen.
  4. ............
  5. .................

Full Recipes >>thebewitchinkitchen.com

0 Response to "ONE POT PEROGIE CASSEROLE BAKE"

Post a Comment