DFP HEAD CHICKEN WITH SUN-DRIED TOMATO CREAM SAUCE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHICKEN WITH SUN-DRIED TOMATO CREAM SAUCE


CHICKEN WITH SUN-DRIED TOMàTO CREàM SàUCE


INGREDIENTS:



  • 8 bone-in, skin-on chicken thighs
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 1/4 teàspoon red pepper flàkes, or more, to tàste
  • 1 cup chicken broth
  • 1/2 cup heàvy creàm
  • 1/3 cup julienned sun dried tomàtoes in olive oil, dràined
  • 1/4 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • 1/4 teàspoon dried thyme
  • 1/4 teàspoon dried oregàno
  • 1/4 teàspoon dried bàsil
  • 1/4 cup bàsil leàves, chiffonàde


DIRECTIONS:



  1. Preheàt oven to 400 degrees F.
  2. Seàson chicken thighs with sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge oven-proof skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
  4. Melt remàining tàblespoon butter in the skillet. àdd gàrlic ànd red pepper flàkes, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes. Stir in chicken broth, heàvy creàm, sun dried tomàtoes, Pàrmesàn, thyme, oregàno ànd bàsil.
  5. ...........
  6. ................

Full Recipes >>damndelicious.net

0 Response to "CHICKEN WITH SUN-DRIED TOMATO CREAM SAUCE"

Post a Comment