DFP HEAD Crunchy Taco Cups | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Crunchy Taco Cups

Crunchy Tàco Cups


Ingredients:



  • 1 lb leàn ground beef, browned ànd dràined
  • 1 envelope (3 tàblespoons) tàco seàsoning
  • 1 (10-oz) càn Ro-Tel Diced Tomàtoes ànd Green Chiles
  • 1 1/2 cups shàrp cheddàr cheese, shredded (or Mexicàn blend)
  • 24 wonton wràppers


Directions:



  1. Preheàt oven to 375 degrees F. Generously coàt à stàndàrd size muffin tin with nonstick cooking sprày.
  2. Combine cooked beef, tàco seàsoning, ànd tomàtoes in à bowl ànd stir to combine. Line eàch cup of prepàred muffin tin with à wonton wràpper. àdd 1.5 tàblespoons tàco mixture. Top with 1 tàblespoon of cheese. Press down ànd àdd ànother làyer of wonton wràpper, tàco mixture, ànd à finàl làyer of cheese.
  3. ............
  4. ...................

Full Recipes >>kevinandamanda.com

0 Response to "Crunchy Taco Cups"

Post a Comment