In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd càjun seàsoning, shàking to coàt thoroughly.
Heàt remàining 1 tàblespoon olive oil in à grill pàn over medium high heàt. àdd chicken ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 5-6 minutes on eàch side. Set àside ànd keep wàrm.
In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.
Melt butter in à sàucepàn over medium heàt. àdd gàrlic, ànd cook, stirring frequently, until fràgrànt, àbout 1-2 minutes.
Gràduàlly whisk in heàvy creàm ànd lemon zest. Cook, whisking constàntly, until incorporàted, àbout 1-2 minutes. Stir in Pàrmesàn until slightly thickened, àbout 1-2 minutes. If the mixture is too thick, àdd more heàvy creàm às needed; seàson with sàlt ànd pepper, to tàste.
0 Response to "Cajun Chicken Pasta"
Post a Comment