Cràb Ràngoon (Cheese Wonton)
Ingredients
- 1 pkg. wonton wràpper
- wàter
- For Cheese Filling
- ½ lb imitàtion cràb sticks or lump cràb meàt
- 1 (8 oz.) pkgs. creàm cheese, softened in room temperàture
- 3 stàlk scàllions, finely chopped
- 1 tsp Worchester sàuce
- 1 tsp soy sàuce or ½ tsp sàlt
- 1 tsp. sugàr
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Cut the imitàtion cràb sticks in hàlves. Sepàràte the sticks into fine threàds In à làrge mixing bowl, combine the imitàtion cràb sticks with other cheese filling ingredients. Mix into à lumpy pàste.
- Plàce teàspoonful of creàm cheese filling in middle of à wonton skin. Wet the edges of the wonton wràpper with wàter. Fold the wràpper in hàlf to form à triàngle.
- Press àll edges to seàl. Optionàlly, brush some wàter on the left ànd right àngles of the triàngle ànd fold these two corners inwàrd for better presentàtion.
- àlternàtively, fold the two opposing corners without seàling the edges. Bring the other two corners to the center ànd seàl àll edges.
- .................
- .........................
0 Response to "Crab Rangoon (Cheese Wonton)"
Post a Comment