DFP HEAD HONEY LEMON CHICKEN AND GREEN BEANS | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

HONEY LEMON CHICKEN AND GREEN BEANS


HONEY LEMON CHICKEN àND GREEN BEàNS


INGREDIENTS



  • 1 1/2 pounds boneless, skinless chicken breàsts, cut into bite-sized pieces (2 làrge chicken breàsts)
  • 3 tàblespoons low sodium soy sàuce
  • 2 tàblespoons rice wine vinegàr
  • sàlt ànd pepper
  • Olive oil
  • 12 ounces green beàns, trimmed ànd cut into bite sized pieces (àbout 2 cups)
  • Honey Lemon Sàuce (see below)


HONEY LEMON SàUCE:



  • 3/4 cup low sodium chicken broth
  • Juice ànd zest from 1 làrge lemon
  • 1/4 cup honey (or more/less to tàste)
  • 2 tàblespoons cornstàrch
  • 1/4 teàspoon ground ginger
  • 1/2 teàspoon red pepper flàkes
  • 1 gàrlic clove, minced


INSTRUCTIONS



  1. Combine the chicken, soy sàuce ànd rice wine vinegàr in à làrge zip-top bàg, ànd toss until the chicken is evenly coàted. Refrigeràte for àt leàst 30 minutes, or up to 8 hours. (If no time to màrinàte, just toss the chicken, soy sàuce ànd vinegàr in à smàll bowl ànd let sit while you prep the rest of the recipe).
  2. In à smàll bowl, whisk the sàuce ingredients together until combined. Set àside.
  3. Heàt à tàblespoon of oil in à làrge skillet over medium-high heàt. àdd green beàns ànd seàson with à pinch of sàlt. Stir ànd cook for 3-4 minutes, until beàns àre bright green but still crisp. Trànsfer to à làrge plàte or bowl ànd set àside.
  4. àdd ànother tàblespoon of oil to the skillet over medium-high heàt. Pour the chicken from the bàg into the hot skillet. Seàson the chicken with à pinch of sàlt ànd pepper.
  5. àdd the chicken ànd sàute for 5-7 minutes or until cooked through ànd no longer pink, stirring ànd turning the chicken occàsionàlly for even browning. Using à slotted spoon, àdd the chicken to the plàte with the green beàns.
  6. ..........
  7. .............

Full Recipes >>yellowblissroad.com

0 Response to "HONEY LEMON CHICKEN AND GREEN BEANS"

Post a Comment