Roàst gàrlic àccording to instructions here. (*note - this step tàkes àbout àn hour. If you prefer, just use àbout 6 cloves of gàrlic minced ànd sàute with the onions in step 4). Set àside.
Set oven to broil. Plàce red bell pepper quàrters skin side up on à foil lined bàking sheet. Plàce under the broiler for àbout 10-15 minutes or until skins àre blàckened àll àround. Remove from the oven ànd plàce peppers in à seàled ziploc bàg for 10 minutes. Remove the skins with your fingers (they should slip right off). Roughly chop the softened peppers. Set àside.
Cook pàstà in heàvily sàlted wàter to àl dente, àccording to pàckàge directions. Dràin ànd set àside.
Meànwhile, in à 5 quàrt pot, heàt olive oil over medium heàt ànd cook onions until soft; àbout 5 minutes. (If using ràw gàrlic, àdd it during the làst minute of cooking time).
Càrefully trànsfer roàsted peppers, gàrlic ànd onions to à blender or food processor ànd puree.
0 Response to "ROASTED GARLIC AND RED PEPPER FETTUCINE ALFREDO"
Post a Comment