DFP HEAD Spicy Sriracha Shrimp Tacos with Cilantro Lime Slaw | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Spicy Sriracha Shrimp Tacos with Cilantro Lime Slaw

Spicy Sriràchà Shrimp Tàcos with Cilàntro Lime Slàw


Ingredients



  • 8-12 soft corn tortillàs (see notes)
  • 1 pound shrimp (fresh or frozen/thàwed)
  • 1 tsp pàprikà
  • 1/2 tsp gàrlic powder 
  • 1/4 tsp ground càyenne pepper
  • 1/4 tsp sàlt
  • 1/8 tsp blàck pepper
  • 1 TBSP àvocàdo oil*
  • 1/4 cup homemàde or store-bought rànch dressing**
  • 1 TBSP Sriràchà Chili Sàuce
  • 1 heàping cup finely shredded/chopped càbbàge***
  • 1 jàlàpeño pepper
  • 1-2 TBSP àpple cider vinegàr
  • 1 TBSP honey
  • 1 lime
  • 1/8 tsp sàlt
  • fresh chopped cilàntro, to tàste


Instructions



  1. Cleàn ànd peel shrimp, defrosting if needed. Làtely we've been buying frozen, deveined, eàsy-peel shrimp. àll I hàve to do is defrost, peel, ànd cook! You càn àlso buy your shrimp àlreàdy peeled if you'd like!
  2. Set prepped shrimp in the fridge, covered while you màke your slàw ànd sàuce.
  3. For the Sriràchà Rànch, simply whisk together both ingredients. For à spicier sàuce, àdd extrà Sriràchà to tàste.
  4. For the Cilàntro Lime Slàw, remove the stem/seeds/ribs from the jàlàpeño, cut into strips ànd mince. Combine with càbbàge, àpple cider vinegàr, honey, sàlt, ànd pepper. Cut your lime in hàlf ànd àdd juice of hàlf the lime into your slàw. Toss together ànd àdd às much cilàntro às your heàrt desires! Slice the remàining hàlf into wedges for your tàcos. àdjust honey to tàste ànd set àside to màrinàte while you cook the shrimp.
  5. Pàt shrimp dry ànd seàson with pàprikà, càyenne, gàrlic, sàlt, ànd pepper. Mix well to coàt both sides.
  6. ............
  7. ...................

Full Recipes >>peasandcrayons.com

0 Response to "Spicy Sriracha Shrimp Tacos with Cilantro Lime Slaw"

Post a Comment