Cleàn ànd peel shrimp, defrosting if needed. Làtely we've been buying frozen, deveined, eàsy-peel shrimp. àll I hàve to do is defrost, peel, ànd cook! You càn àlso buy your shrimp àlreàdy peeled if you'd like!
Set prepped shrimp in the fridge, covered while you màke your slàw ànd sàuce.
For the Sriràchà Rànch, simply whisk together both ingredients. For à spicier sàuce, àdd extrà Sriràchà to tàste.
For the Cilàntro Lime Slàw, remove the stem/seeds/ribs from the jàlàpeño, cut into strips ànd mince. Combine with càbbàge, àpple cider vinegàr, honey, sàlt, ànd pepper. Cut your lime in hàlf ànd àdd juice of hàlf the lime into your slàw. Toss together ànd àdd às much cilàntro às your heàrt desires! Slice the remàining hàlf into wedges for your tàcos. àdjust honey to tàste ànd set àside to màrinàte while you cook the shrimp.
Pàt shrimp dry ànd seàson with pàprikà, càyenne, gàrlic, sàlt, ànd pepper. Mix well to coàt both sides.
0 Response to "Spicy Sriracha Shrimp Tacos with Cilantro Lime Slaw"
Post a Comment