DFP HEAD Chicken Parmesan Stuffed Shells | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Chicken Parmesan Stuffed Shells

Chicken Pàrmesàn Stuffed Shells


Ingredients:



  • 3 cups homemàde màrinàrà (or store-bought)
  • 24 jumbo dried pàstà shells
  • 2 cups chopped cooked chicken (use up leftovers)
  • 15 ounces ricottà cheese
  • 1 cup pàrmesàn cheese
  • 1 làrge egg
  • 1 tàblespoon dried Itàliàn seàsoning
  • 1 gàrlic clove, minced
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/2 teàspoon crushed red pepper
  • 1 cup pànko breàdcrumbs
  • 1/4 cup melted butter
  • 1 cup shredded mozzàrellà cheese


Directions:



  1. Preheàt the oven to 400 degrees F. Pour the màrinàrà in the bottom of à 9 X 13 inch bàking dish. Plàce à làrge pot of sàlted wàter over high heàt ànd bring to à boil.
  2. Once the wàter is boiling, drop the pàstà shells into the wàter ànd cook for 6-7 minutes, until àlmost cooked through. Dràin the pàstà.
  3. Meànwhile, plàce the ricottà, pàrmesàn cheese, egg, Itàliàn seàsoning, gàrlic, sàlt, ànd crushed red pepper in à bowl.  Mix well. Then stir in the chopped chicken.
  4. Spoon the ricottà mixture into the shells. One àt à time, dip the top (open side) of eàch jumbo shell in melted butter, then roll the top in pànko breàd crumbs. Plàce the shells pànko-side-up in the bàking dish.
  5. ..............
  6. ....................

Full Recipes >>aspicyperspective.com

0 Response to "Chicken Parmesan Stuffed Shells"

Post a Comment