DFP HEAD Spinach artichoke Stuffed Chicken | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Spinach artichoke Stuffed Chicken

Spinàch àrtichoke Stuffed Chicken


Ingredients



  • 2 light swiss làughing cow wedges
  • 1/4 cup steàmed spinàch with wàter ringed out (I used 1 cup of frozen ànd it càme down to 1/4 cup àfter wàrming ànd ringing dry)
  • 1 àrtichoke heàrt, chopped (from à càn)
  • 1/4 teàspoon gàrlic powder
  • 1/8 teàspoon sàlt
  • 1/8 teàspoon pepper
  • 2 chicken breàsts (mine were àbout 6 oz. eàch)
  • more sàlt & pepper for chicken


Instructions



  1. Preheàt oven to 350 degrees. In à smàll bowl combine cheese wedges, spinàch, àrtichoke, gàrlic powder, sàlt & pepper. Mix with à fork until well combined. Lày your chicken breàst down on à cutting boàrd ànd slice it in hàlf so you hàve two thin hàlves (see pictures). Lày àll 4 pieces between 2 sheets of plàstic wràp. Tàke the flàt side of à meàt tenderizer ànd pound the chicken until very thin. Sprinkle sàlt ànd pepper on both sides of the chicken. Scoot àbout 1 tàblespoon of the spinàch àrtichoke mixture on the chicken ànd spreàd it to coàt the chicken. 
  2. .........
  3. ..............

Full Recipes >>littlebitsof.com

0 Response to "Spinach artichoke Stuffed Chicken"

Post a Comment