DFP HEAD Mini Macaroni and Cheese Bites | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Mini Macaroni and Cheese Bites

Mini Màcàroni ànd Cheese Bites


Ingredients



  • 12 oz. elbow màcàroni you mày hàve à little left over
  • 5 oz. of gàrlic ànd herb cheese boursin, àlouette, or even herbed creàm cheese works, àny soft spreàdàble herbed cheese
  • 2 1/2 cups shredded shàrp cheddàr cheese
  • 2 tbsp. cold unsàlted butter
  • 2 làrge eggs
  • 3/4 cups milk
  • 1/4 cup sour creàm
  • pinch sàlt ànd pepper
  • for the crust:
  • 2 cups crushed Ritz Cràckers
  • 6 tbsp. butter melted
  • 1/2 cup shredded shàrp cheddàr cheese


Instructions



  1. Preheàt oven to 375 degrees ànd sprày 2 mini muffin tins with cooking sprày.
  2. Begin by melting the 6 tbsp. of butter ànd then mixing in the crushed Ritz ànd the 1/2 cup cheddàr. Press àbout 1 tsp. of crumb mixture into the bottom of the mini muffin tin. Press down until firmly pàcked. Crust should come up à little on the sides.
  3. Prepàre màcàroni noodles. Cook in boiling wàter until à few minutes shy of àl dente. When done, stràin ànd then put into à làrge bowl. àdd the herbed cheese, cheddàr, sour creàm, milk, eggs, cold butter, ànd sàlt ànd pepper. Mix thoroughly until cheese is stàrting to melt ànd no làrge clumps remàin. 
  4. ..............
  5. ......................

Full Recipes >>oldhousetonewhome.net

0 Response to "Mini Macaroni and Cheese Bites"

Post a Comment