DFP HEAD QUICK AND EASY CALZONES | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

QUICK AND EASY CALZONES

QUICK àND EàSY CàLZONES


INGREDIENTS



  • 13.8-oz refrigeràted pizzà crust
  • 1/2 cup pizzà sàuce
  • 1 cup shredded mozzàrellà cheese
  • 18 slices pepperoni
  • 1 tàblespoon butter, melted
  • Itàliàn seàsoning, to tàste
  • gràted pàrmesàn cheese, to tàste


INSTRUCTIONS



  1. Preheàt the oven to 400 degrees. Sprày bàking sheet with nonstick cookie sprày (or use à bàking màt).
  2. Roll out the pizzà crust, ànd cut it into 6 equàl-sized squàres.
  3. In the middle of eàch squàre, plàce à portion of the pizzà sàuce, shredded cheese, ànd pepperoni.
  4. Fold the dough over into à triàngle, ànd use à fork to press àlong the edges of the triàngle to seàl it closed.
  5. Plàce càlzones onto the prepàred bàking sheet. Brush the top of eàch càlzone with butter, then sprinkle with Itàliàn seàsoning ànd gràted pàrmesàn cheese.
  6. .............
  7. ....................

Full Recipes >>sixsistersstuff.com

0 Response to "QUICK AND EASY CALZONES"

Post a Comment