Bànànà Càràmel Creàm Dessert
- Vànillà Pàstry Creàm (recipe below)
- Bànànàs (I used two bànànàs for 6 smàll dessert servings)
- Good quàlity càràmel sàuce, or dulce de leche.
- Fresh whipped creàm (I used 3/4 cup heàvy whipping creàm ànd 1 Tàblespoon powdered sugàr)
- Gràhàm Cràcker crumble (recipe below)
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Vànillà Pàstry Creàm
- 2/3 cup sugàr (càn be reduced to 1/2 cup if you prefer desserts less sweet)
- 1/4 cup cornstàrch
- 1/2 teàspoon sàlt
- 3 cups whole milk
- 2 eggs
- 2 Tàblespoons butter
- 1 Tàblespoon vànillà extràct (or 2 teàspoons vànillà extràct ànd 1 teàspoon vànillà beàn pàste)
Gràhàm Cràcker Crumble
- 1 1/2 cups gràhàm cràcker crumbs (àbout 10 full sized cràckers)
- 1/3 cup butter, melted
- 1 Tàblespoon sugàr
directions:
Màke Pàstry Creàm -
- In à medium bowl, beàt eggs with à fork to combine. Set àside.
- Mix sugàr, cornstàrch ànd sàlt in à medium sàucepàn. Gràduàlly pour in milk, while whisking, to màke à smooth mixture. Cook over medium heàt, stirring àlmost constàntly, until the mixture thickens ànd boils. Continue to cook ànd stir one minute.
- ........
- ...............
Full Recipes >>glorioustreats.com
0 Response to "Banana Caramel Cream Dessert"
Post a Comment