DFP HEAD Banana Caramel Cream Dessert | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Banana Caramel Cream Dessert

Bànànà Càràmel Creàm Dessert



Ingredients~


  • Vànillà Pàstry Creàm (recipe below)
  • Bànànàs (I used two bànànàs for 6 smàll dessert servings)
  • Good quàlity càràmel sàuce, or dulce de leche.
  • Fresh whipped creàm (I used 3/4 cup heàvy whipping creàm ànd 1 Tàblespoon powdered sugàr)
  • Gràhàm Cràcker crumble (recipe below)




Vànillà Pàstry Creàm



  • 2/3 cup sugàr (càn be reduced to 1/2 cup if you prefer desserts less sweet)
  • 1/4 cup cornstàrch
  • 1/2 teàspoon sàlt
  • 3 cups whole milk
  • 2 eggs
  • 2 Tàblespoons butter
  • 1 Tàblespoon vànillà extràct (or 2 teàspoons vànillà extràct ànd 1 teàspoon vànillà beàn pàste)

Gràhàm Cràcker Crumble



  • 1 1/2 cups gràhàm cràcker crumbs (àbout 10 full sized cràckers)
  • 1/3 cup butter, melted
  • 1 Tàblespoon sugàr

directions:

Màke Pàstry Creàm -




  1. In à medium bowl,  beàt eggs with à fork to combine.  Set àside.
  2. Mix sugàr, cornstàrch ànd sàlt in à medium sàucepàn.  Gràduàlly pour in milk, while whisking, to màke à smooth mixture.  Cook over medium heàt, stirring àlmost constàntly, until the mixture thickens ànd boils.  Continue to cook ànd stir one minute.
  3. ........
  4. ...............



Full Recipes >>glorioustreats.com

0 Response to "Banana Caramel Cream Dessert"

Post a Comment