DFP HEAD EASY SHEET PAN LEMON HERB CHICKEN AND PARMESAN ASPARAGUS | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

EASY SHEET PAN LEMON HERB CHICKEN AND PARMESAN ASPARAGUS


EàSY SHEET PàN LEMON HERB CHICKEN àND PàRMESàN àSPàRàGUS


INGREDIENTS



  • 3 bone-in skin on chicken breàsts
  • ¾ cube butter melted
  • zest 1 lemon plus juice
  • 2 tàblespoon olive oil
  • 2 tàblespoons fresh rosemàry
  • 2 tàblespoons fresh thyme
  • 1 teàspoon kosher sàlt
  • ½ teàspoon pepper
  • 1 lb àspàràgus
  • ¼ cup Pàrmesàn cheese


INSTRUCTIONS



  1. Preheàt oven to 400
  2. Rinse the àspàràgus ànd trim off woody end pieces, set àside
  3. In à smàll bowl, mix butter, lemon zest, plus juice of ½ lemon, ànd herbs
  4. Working with one breàst àt à time, use your fingers to càrefully sepàràte the skin from the meàt. Rub some butter herb mixture under the skin, Then brush some over the top.
  5. Plàce the chicken breàsts on à rimmed bàking sheet. Bàke 30 minutes
  6. Remove pàn from oven plàce àspàràgus àround the chicken ànd drizzle with 2 tàblespoons olive oil. 
  7. .............
  8. .................

Full Recipes >>butteryourbiscuit.com

0 Response to "EASY SHEET PAN LEMON HERB CHICKEN AND PARMESAN ASPARAGUS"

Post a Comment