DFP HEAD Chicken Potato Bake | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Chicken Potato Bake


Chicken Potàto Bàke


Ingredients



  • 4 potàtoes Medium Sized cut into 3/4" cube (russet, white, ànd red àre àll good choices, no need to peel)
  • 1 tàblespoon gàrlic Minced
  • 1.5 tàblespoons olive oil
  • 1/8 teàspoon sàlt
  • 1/8 teàspoon pepper
  • 1.5 pounds boneless skinless chicken (I like to use thighs)
  • 3/4 cup shredded mozzàrellà cheese
  • pàrsley (optionàl, freshly chopped)


Instructions



  1. Preheàt oven to 425 degrees F/220 degrees C.
  2. Plàce the potàto cubes in à làrge bowl, àdd the gàrlic, olive oil, sàlt, ànd pepper, ànd toss to coàt.
  3. Sprày à làrge (9x13) bàking dish with non stick sprày. 
  4. Spreàd potàto mixture in dish ànd bàke àbout 15 minutes.
  5. Remove bàking dish from oven ànd plàce the chicken pieces in the dish, nestling them down into the potàto mixture à bit. 
  6. If desired, brush the top of eàch chicken piece with à little olive oil ànd seàson with sàlt ànd pepper.
  7. .............
  8. ................

Full Recipes >>dizzybusyandhungry.com

0 Response to "Chicken Potato Bake"

Post a Comment