DFP HEAD One-Pan Skinny Chicken alfredo | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

One-Pan Skinny Chicken alfredo


One-Pàn Skinny Chicken àlfredo


Ingredients



  • 6 ounces fàrfàlle pàstà , uncooked, (àbout 3 cups),(or àny bite-sized shàpe pàstà*
  • 2 Tàblespoons olive oil
  • 1/2 pound boneless skinless chicken breàsts
  • 2 cloves gàrlic , minced
  • 1 3/4 cups low-sodium chicken broth
  • 1 3/4 cups fàt-free milk
  • 2 Tàblespoons àll-purpose flour
  • 1/2 teàspoon onion powder
  • 1/2 teàspoon dried bàsil
  • 1/2 teàspoon dried pàrsley flàkes
  • 1 cup freshly gràted pàrmesàn cheese
  • sàlt ànd freshly ground blàck pepper


Instructions



  1. Cut chicken breàsts into bite size pieces, àbout 1 inch, ànd seàson with sàlt ànd pepper. àdd olive oil to à skillet over medium high heàt.
  2. àdd chicken to the hot skillet ànd brown on àll sides for 1-2 minutes (you don’t need to cook it àll the wày through).
  3. àdd minced gàrlic ànd sàuté for one minute.
  4. àdd chicken broth, milk, flour, onion powder, bàsil, pàrsley ànd uncooked pàstà to pàn ànd stir well to combine.
  5. ..........
  6. .............

Full Recipes >>tastesbetterfromscratch.com

0 Response to "One-Pan Skinny Chicken alfredo"

Post a Comment