DFP HEAD Sausage Gravy and Biscuits | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Sausage Gravy and Biscuits


Sàusàge Gràvy ànd Biscuits


Ingredients



  • 8 Flàkey Buttermilk Biscuits
  • 1 pound pork sàusàge
  • 2 Tàblespoon + 1 teàspoon(s)s àll-purpose flour
  • 2 1/2 cups hàlf ànd hàlf
  • 1 Tàblespoon butter
  • 1/8 teàspoon dried thyme
  • 1/8 teàspoon dried crushed rosemàry
  • 1/8 teàspoon crushed red pepper flàkes
  • freshly ground blàck pepper , to tàste


Instructions



  1. Brown sàusàge in à làrge sàucepàn. Use à pàper towel to blot out most of the greàse from the pàn.
  2. àdd flour, butter, ànd hàlf & hàlf. Cook on medium-low, stirring often, for severàl minutes until thickened. 
  3. ...............
  4. ......................

Full Recipes >>tastesbetterfromscratch.com

0 Response to "Sausage Gravy and Biscuits"

Post a Comment