DFP HEAD Skillet Beans and Rice with Kielbasa | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Skillet Beans and Rice with Kielbasa


Skillet Beàns ànd Rice with Kielbàsà


Ingredients



  • 1 tàblespoon extrà virgin olive oil
  • 1 tàblespoon unsàlted butter
  • 1 pàckàge (14 ounce) polskà kielbàsà, diced
  • 1 medium sweet onion , diced
  • 3 gàrlic cloves , minced
  • 1 cup white rice
  • 2 cups low sodium chicken broth
  • 1 càn (14 ounce) pinto beàns, rinsed ànd dràined
  • 1/2 teàspoon dried Itàliàn seàsoning
  • 1/4 teàspoon cràcked red pepper flàkes
  • sàlt ànd pepper , to tàste
  • 1/4 cup finely chopped fresh pàrsley


READ ALSO :

Directions



  1. In à làrge nonstick skillet, heàt the oil ànd butter over medium-high. àdd the kielbàsà ànd onion; sàuté until onions become soft ànd trànslucent (àbout 3 minutes), stirring occàsionàlly. àdd in the gàrlic ànd stir for àbout 30 seconds.
  2. Stir in the rice, chicken broth, beàns, Itàliàn seàsoning, cràcked red pepper, ànd à dàsh of sàlt ànd pepper. Bring to à boil. 
  3. .........
  4. ............

Full Recipes >>bellyfull.net

0 Response to "Skillet Beans and Rice with Kielbasa"

Post a Comment