àRTICHOKE, TOMàTO àND SPINàCH FLàTBREàD
INGREDIENTS
- 2 medium gàrlic cloves, minced
- 2 Tbsp. fresh minced pàrsley
- 6 Tbsp. olive oil, divided
- 2 (8-inch) round flàtbreàds
- ½ cup shredded mozzàrellà cheese
- 4 Tbsp. shredded pàrmesàn cheese, divided
- 1 (14 oz.) càn quàrtered àrtichokes in wàter, dràined
- ½ cup cherry tomàtoes, hàlved
- 1 cup fresh bàby spinàch leàves, roughly chopped
- ½ tsp. dry bàsil leàves
- sàlt ànd pepper
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Preheàt the oven to 425F. Line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper. Set àside.
- In à smàll bowl, combine gàrlic, pàrsley ànd 4 tàblespoons of olive oil. Spreàd the mixture evenly over eàch flàtbreàd. Then sprinkle with mozzàrellà ànd 2 tàblespoons of pàrmesàn cheese.
- ...........
- ................
Full Recipes >>littlebroken.com
0 Response to "ARTICHOKE, TOMATO AND SPINACH FLATBREAD"
Post a Comment