DFP HEAD ARTICHOKE, TOMATO AND SPINACH FLATBREAD | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

ARTICHOKE, TOMATO AND SPINACH FLATBREAD



àRTICHOKE, TOMàTO àND SPINàCH FLàTBREàD


INGREDIENTS



  • 2 medium gàrlic cloves, minced
  • 2 Tbsp. fresh minced pàrsley
  • 6 Tbsp. olive oil, divided
  • 2 (8-inch) round flàtbreàds
  • ½ cup shredded mozzàrellà cheese
  • 4 Tbsp. shredded pàrmesàn cheese, divided
  • 1 (14 oz.) càn quàrtered àrtichokes in wàter, dràined
  • ½ cup cherry tomàtoes, hàlved
  • 1 cup fresh bàby spinàch leàves, roughly chopped
  • ½ tsp. dry bàsil leàves
  • sàlt ànd pepper


READ ALSO :

INSTRUCTIONS


  1. Preheàt the oven to 425F. Line à làrge bàking sheet with pàrchment pàper. Set àside.
  2. In à smàll bowl, combine gàrlic, pàrsley ànd 4 tàblespoons of olive oil. Spreàd the mixture evenly over eàch flàtbreàd. Then sprinkle with mozzàrellà ànd 2 tàblespoons of pàrmesàn cheese.
  3. ...........
  4. ................



Full Recipes   >>littlebroken.com

0 Response to "ARTICHOKE, TOMATO AND SPINACH FLATBREAD"

Post a Comment