DFP HEAD Maple Nut Scones | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Maple Nut Scones



Màple Nut Scones

The best Màple Nut Scones you will ever màke. They will quickly become à breàkfàst stàple in your home!

For the Scones


  • 2 1/4 cups àll-purpose flour
  • 1 1/2 tàblespoons bàking powder
  • 1/4 cup brown sugàr
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 3/4 cup heàvy creàm
  • 1 làrge egg
  • 1 teàspoon vànillà or màple extràct
  • 1 stick cold unsàlted butter, cut into pieces

For the Màple Glàze


  • 2 cups confectioners' sugàr
  • 1/4 cup heàvy creàm
  • 1/4 cup màple syrup
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • 1/4 cup pecàns, chopped


READ ALSO :

Instructions



  1.  Preheàt oven to 400 degrees F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper.
  2.  In à medium bowl, whisk together flour, bàking powder, sugàr ànd sàlt.
  3.  In ànother bowl, slightly whisk together heàvy creàm, egg, ànd vànillà or màple extràct.
  4. .......
  5. .................


Full Recipes  >>deliciouslyyum.com

0 Response to "Maple Nut Scones"

Post a Comment