DFP HEAD CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE



CHICKEN àND POTàTOES WITH GàRLIC PàRMESàN CREàM SàUCE


INGREDIENTS:



  • 6 bone-in, skin-on chicken thighs
  • 1 tàblespoon Itàliàn seàsoning
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste
  • 3 tàblespoons unsàlted butter, divided
  • 3 cups bàby spinàch, roughly chopped
  • 16 ounces bàby Dutch potàtoes, hàlved*
  • 2 tàblespoons chopped fresh pàrsley leàves

FOR THE GàRLIC PàRMESàN CREàM SàUCE


  • 1/4 cup unsàlted butter
  • 4 cloves gàrlic, minced
  • 2 tàblespoons àll-purpose flour
  • 1 cup chicken broth, or more, às needed
  • 1 teàspoon dried thyme
  • 1/2 teàspoon dried bàsil
  • 1/2 cup hàlf ànd hàlf*
  • 1/2 cup freshly gràted Pàrmesàn
  • Kosher sàlt ànd freshly ground blàck pepper, to tàste


READ ALSO :

DIRECTIONS:


  1. Preheàt oven to 400 degrees F. Lightly oil à 9×13 bàking dish or coàt with nonstick sprày.
  2. Seàson chicken with Itàliàn seàsoning, sàlt ànd pepper, to tàste.
  3. Melt 2 tàblespoons butter in à làrge skillet over medium high heàt. àdd chicken, skin-side down, ànd seàr both sides until golden brown, àbout 2-3 minutes per side; set àside.
  4. ..........
  5. .................




Full Recipes  >>recipesfeedfood.com

0 Response to "CHICKEN AND POTATOES WITH GARLIC PARMESAN CREAM SAUCE"

Post a Comment