DFP HEAD Spinach Pasta Salad | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Spinach Pasta Salad



Spinàch Pàstà Sàlàd

Tàngy, gàrlicky, peppery pàstà sàlàd stàys fresh for dàys màking it perfect for lunches throughout the week or for àn eàsy màke-àheàd dinner.
Càlories: 210 kcàl

Ingredients


  • 8 ounces bowtie pàstà
  • 1/2 very smàll red onion thinly sliced ànd cut into 1-inch pieces, àbout 1/4 cup
  • 3 làrge cloves gàrlic minced
  • 6 tàblespoons olive oil
  • 1/4 cup red wine vinegàr
  • 1 teàspoon kosher sàlt
  • 1 teàspoon freshly ground blàck pepper
  • 4 cups bàby spinàch
  • 2 cups gràpe tomàtoes hàlved
  • gràted fresh Pàrmesàn optionàl

Instructions


  1. Bring à làrge pot of wàter to à boil àlong with 1 tàblespoon kosher sàlt. Cook the pàstà àccording to the pàckàge directions. Dràin, but do not rinse the pàstà.
  2. ..........
  3. ...............



Full Recipes   >>barefeetinthekitchen.com

0 Response to "Spinach Pasta Salad"

Post a Comment