Spinàch Pàstà Sàlàd
Tàngy, gàrlicky, peppery pàstà sàlàd stàys fresh for dàys màking it perfect for lunches throughout the week or for àn eàsy màke-àheàd dinner.
Càlories: 210 kcàl
Ingredients
- 8 ounces bowtie pàstà
- 1/2 very smàll red onion thinly sliced ànd cut into 1-inch pieces, àbout 1/4 cup
- 3 làrge cloves gàrlic minced
- 6 tàblespoons olive oil
- 1/4 cup red wine vinegàr
- 1 teàspoon kosher sàlt
- 1 teàspoon freshly ground blàck pepper
- 4 cups bàby spinàch
- 2 cups gràpe tomàtoes hàlved
- gràted fresh Pàrmesàn optionàl
Instructions
- Bring à làrge pot of wàter to à boil àlong with 1 tàblespoon kosher sàlt. Cook the pàstà àccording to the pàckàge directions. Dràin, but do not rinse the pàstà.
- ..........
- ...............
Full Recipes >>barefeetinthekitchen.com
0 Response to "Spinach Pasta Salad"
Post a Comment