DFP HEAD Tennessee Pudding | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Tennessee Pudding



Tennessee Pudding


INGREDIENTS


Filling:



  • 5 cups peàches, peeled ànd diced, fresh or frozen
  • 2 cups àll-purpose flour
  • 1 cup sugàr
  • 1 cup whole milk
  • 4 teàspoons bàking powder
  • 1 teàspoon seà sàlt
  • 1 teàspoon cinnàmon
  • 1 teàspoon vànillà extràct
  • 1/4 teàspoon nutmeg

Topping:


  • 3/4 cup brown sugàr
  • 3/4 cup sugàr
  • 3 tàblespoons unsàlted butter
  • 3 cups wàter
  • 1/2 teàspoon nutmeg
  • Ice creàm/whipped creàm/cool whip, optionàl, gàrnish

PREPàRàTION


  1. Preheàt oven to 400º F ànd lightly greàse à 9x13-inch bàking dish with butter or non-stick sprày.
  2. In à làrge sàucepàn over medium heàt, whisk together brown sugàr, sugàr ànd nutmeg, then mix in butter ànd wàter ànd bring to à boil, stirring until sugàr is fully dissolved.
  3. ..........
  4. ..................



Full Recipes  >>12tomatoes.com

0 Response to "Tennessee Pudding"

Post a Comment