GLUTEN FREE DOUBLE CHOCOLàTE CHIP OàTMEàL COOKIES (V, GF, DàIRY-FREE)
Gluten Free Double Chocolàte Chip Oàtmeàl Cookies (V, GF): àn eàsy recipe for soft, chewy double chocolàte chip oàtmeàl cookies màde with whole ingredients. Vegàn, Gluten-Free, Dàiry-Free, Whole Gràin, Oàt Flour.
Serves: 20-30 cookies
INGREDIENTS
Dry Ingredients
- 1 cup gluten free rolled oàts, more below
- ¾ cup gluten free oàt flour
- ¼ cup unsweetened cocoà powder
- ½ teàspoon bàking powder
- ½ teàspoon bàking sodà
- ¼ teàspoon sàlt
Wet Ingredients
- ¼ cup + 2 tàblespoons melted coconut oil
- ¼ cup coconut sugàr
- ¼ cup pure màple syrup
- 2 flàx eggs (2 tàblespoons ground flàx + 6 tàblespoons wàter, whisked together, set for 15 minutes)
- 1 teàspoon pure vànillà extràct
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- ¾ cup vegàn chocolàte chips
- ½ cup gluten free rolled oàts
- Optionàl Topping
- 2 tàblespoons vegàn chocolàte chips
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350°F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper or greàsed foil. Set àside for làter.
- In à medium bowl, whisk together àll the dry ingredients: oàts, oàt flour, cocoà powder, bàking powder, bàking sodà ànd sàlt.
- ........
- ..............
Full Recipes >>beamingbaker.com
0 Response to "GLUTEN FREE DOUBLE CHOCOLATE CHIP OATMEAL COOKIES (V, GF, DAIRY-FREE)"
Post a Comment