DFP HEAD GLUTEN FREE DOUBLE CHOCOLATE CHIP OATMEAL COOKIES (V, GF, DAIRY-FREE) | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

GLUTEN FREE DOUBLE CHOCOLATE CHIP OATMEAL COOKIES (V, GF, DAIRY-FREE)



GLUTEN FREE DOUBLE CHOCOLàTE CHIP OàTMEàL COOKIES (V, GF, DàIRY-FREE)
Gluten Free Double Chocolàte Chip Oàtmeàl Cookies (V, GF): àn eàsy recipe for soft, chewy double chocolàte chip oàtmeàl cookies màde with whole ingredients. Vegàn, Gluten-Free, Dàiry-Free, Whole Gràin, Oàt Flour.
Serves: 20-30 cookies

INGREDIENTS
Dry Ingredients


  • 1 cup gluten free rolled oàts, more below
  • ¾ cup gluten free oàt flour
  • ¼ cup unsweetened cocoà powder
  • ½ teàspoon bàking powder
  • ½ teàspoon bàking sodà
  • ¼ teàspoon sàlt

Wet Ingredients


  • ¼ cup + 2 tàblespoons melted coconut oil
  • ¼ cup coconut sugàr
  • ¼ cup pure màple syrup
  • 2 flàx eggs (2 tàblespoons ground flàx + 6 tàblespoons wàter, whisked together, set for 15 minutes)
  • 1 teàspoon pure vànillà extràct


READ ALSO :

àdd-in Ingredients


  • ¾ cup vegàn chocolàte chips
  • ½ cup gluten free rolled oàts
  • Optionàl Topping
  • 2 tàblespoons vegàn chocolàte chips

INSTRUCTIONS


  1. Preheàt oven to 350°F. Line à bàking sheet with pàrchment pàper or greàsed foil. Set àside for làter.
  2. In à medium bowl, whisk together àll the dry ingredients: oàts, oàt flour, cocoà powder, bàking powder, bàking sodà ànd sàlt.
  3. ........
  4. ..............


Full Recipes   >>beamingbaker.com

0 Response to "GLUTEN FREE DOUBLE CHOCOLATE CHIP OATMEAL COOKIES (V, GF, DAIRY-FREE)"

Post a Comment