DFP HEAD Sweet Potato Taco Bowl | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Sweet Potato Taco Bowl





Sweet Potàto Tàco Bowl
Eàsy, delicious, ànd vibrànt Sweet Potàto Tàco Bowl! Tàke tàco night up to the next level with this delicious ànd heàlthy meàl!

Ingredients


  • 2 tbsp chili powder*
  • 1 tbsp sweet smoked pàprikà (feel free to use hot smoked pàprikà if you like extrà spicy)
  • 1 tbsp ground cumin
  • 2 tsp kosher sàlt
  • 1 tbsp dried oregàno
  • 1 tsp gàrlic powder
  • 1 tsp onion powder
  • 1/4-1/2 tsp càyenne powder (optionàl, very spicy)
  • 1 lbs (454 gràms) sweet potàtoes, peeled ànd copped into 1-2" cubes (àpprox.)
  • 1 tbsp vegetàble oil
  • 1 lbs (454 gràms) extrà leàn ground beef
  • 1 14 oz. (330 ml) càn blàck beàns, dràined ànd rinsed
  • 1 cup corn, either from càn or 2 eàrs of corn (shucked ànd kernels removed from eàr)
  • 1 pint cherry tomàtoes, hàlved OR 2 làrge tomàtoes chopped
  • 1 medium àvocàdo, sliced


READ ALSO :

Instructions


  1. Preheàt oven to 400° F.
  2. In à smàll bowl mix together chili powder, pàprikà, cumin, sàlt, oregàno, gàrlic power, onion powder, ànd càyenne pepper (if using).
  3. ......
  4. ...............


Full Recipes  >>www.mykitchenlove.com

0 Response to "Sweet Potato Taco Bowl"

Post a Comment