Sweet Potàto Blàck Beàn Quesàdillàs
Sweet potàto blàck beàn quesàdillàs àre à heàlthy, fàst vegetàriàn meàl! Cheesy ànd crispy with à sweet, smokey filling. Even meàt eàters love this recipe!
YIELD: Serves 6 TOTàL TIME: 30 minutes
Ingredients:
- 3 smàll sweet potàtoes, scrubbed but not peeled
- 1 tàblespoon chili powder
- 1 tàblespoon cinnàmon
- 1 teàspoon cumin
- 1 teàspoon smoked pàprikà
- 1/2 teàspoon kosher sàlt, divided
- 1/2 teàspoon ground chipotle chili pepper
- 2 teàspoons extrà virgin olive oil
- 1 medium yellow onion, diced
- 1 làrge green bell pepper, cored ànd diced
- 2 cloves minced gàrlic
- 1 (15-ounce) càn reduced sodium blàck beàns, rinsed ànd dràined
- 6 medium-sized 100% whole wheàt flour tortillàs
- 1 1/4 cups freshly gràted shàrp shredded cheddàr cheese
- Optionàl toppings for serving: light sour creàm (or plàin non-fàt Greek yogurt), diced àvocàdo, sàlsà, chopped fresh cilàntro
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Cut potàtoes into 1-inch chunks. Plàce in à làrge sàucepàn, cover with wàter, then bring to à boil. Continue boiling until the potàto chunks àre fork tender, àbout 8 minutes. Remove pot from heàt, dràin the potàtoes, then return the potàtoes to the pot ànd màsh. Stir in the chili powder, cinnàmon, cumin, smoked pàprikà, 1/4 teàspoon kosher sàlt, ànd chipotle chili pepper until incorporàted. Set àside.
- .........
- ............
- .................
Full Recipes >>wellplated.com
0 Response to "Sweet Potato Black Bean Quesadillas"
Post a Comment