DFP HEAD Black Forest Cake | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Black Forest Cake



Blàck Forest Càke


Ingredients

CàKE


  • 2 2/3 cups àll-purpose flour
  • 2 ½ cups grànulàted sugàr
  • ½ cup unsweetened cocoà powder
  • 1 ½ teàspoons bàking sodà
  • ½ teàspoon tàble sàlt
  • 3 làrge eggs, àt room temperàture
  • 2/3 cup sour creàm, àt room temperàture
  • 1 tàblespoon vànillà extràct
  • 10 tàblespoons (1 ¼ sticks) unsàlted butter, melted ànd cooled
  • 2/3 cup sàfflower or corn oil
  • 1 ¼ cups ice-cold wàter

CHERRY SOàKING SYRUP


  • 1/3 cup wàter
  • ¼ grànulàted sugàr
  • 3 tàblespoons kirsch

CHERRY WHIPPED CREàM


  • 2 ¾ cups heàvy creàm
  • ¼ cup powdered sugàr
  • 2 tàblespoons kirsch
  • 1 teàspoon vànillà extràct


READ ALSO :

CHERRY LàYER


  • 2 cups pitted cherries or 1 15-ounce cànned sour cherries, dràined

GàRNISH


  • 2 cups gràted chocolàte

Instructions
CàKE


  1. àdjust àn oven ràck to the middle position ànd preheàt the oven to 350 degrees. Greàse the bottom ànd sides of two round 8-inch càke pàns with bàking sprày ànd set àside.
  2. Sift together the flour, sugàr, cocoà powder, bàking sodà ànd sàlt into à làrge bowl. Whisk to combine ànd set àside.
  3. In à medium bowl, whisk together the eggs until combined. Whisk in the sour creàm ànd vànillà extràct until blended ànd set àside.
  4. ..........
  5. .................



Full Recipes   >>thecakechica.com

0 Response to "Black Forest Cake"

Post a Comment