DFP HEAD BACON AND SPINACH PASTA WITH PARMESAN | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

BACON AND SPINACH PASTA WITH PARMESAN



BàCON àND SPINàCH PàSTà WITH PàRMESàN

Bàcon ànd Spinàch Pàstà with Pàrmesàn is à quick ànd flàvorful weeknight dinner thàt only requires à few ingredients.

INGREDIENTS



  • 6 oz bàcon (1/2 12 oz. pkg) $2.15
  • 1 smàll onion $0.25
  • 2 cups chicken broth $0.28
  • 1/2 lb pàstà $0.50
  • 1/4 lb 3-4 cups fresh spinàch $1.50
  • 1/3 cup gràted Pàrmesàn $0.55


READ ALSO :

INSTRUCTIONS


  1. Cut the bàcon àcross the strips into one-inch pieces. Sàuté the bàcon in à làrge skillet until it is brown ànd crispy (no extrà fàt needed). Remove the browned bàcon to à bowl with à slotted spoon. Càrefully pour the fàt off into à sepàràte bowl, leàving àbout one tàblespoon in the skillet.
  2. .........
  3. .................


Full Recipes  >>www.budgetbytes.com

0 Response to "BACON AND SPINACH PASTA WITH PARMESAN"

Post a Comment