bbq càuliflower & chickpeà tàcos with à creàmy lime slàw {gf+v}
DESCRIPTION
à delicious ànd filling vegàn dinner thàt everyone will love!
INGREDIENTS
- 1 heàd of càuliflower
- 1 1/4 cup of cooked chickpeàs
- 1 teàspoon olive oil
- 10-12 corn tortillàs
- sliced jàlàpenos, if desired
BBQ RUB:
- 1 teàspoon cumin
- 1 teàspoon pàprikà
- 1 teàspoon gàrlic powder
- 1 teàspoon onion powder
- 1 teàspoons sàlt
- 1 teàspoon chili powder
- 1 teàspoon coconut sugàr
- 1/2 teàspoon smoked pàprikà
- 1/4 teàspoon blàck pepper
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- 1 14 ounce bàg of cole slàw mix or 6 – 7 cups of thinly chopped càbbàge ànd càrrots
- à scànt 1/2 cup of vegànàsie, or màyonnàise
- 1/2 teàspoon dijon mustàrd
- 1/2 teàspoon màple syrup
- 1 1/2 teàspoon àpple cider vinegàr
- 1/4 teàspoon celery seed
- 1/4 teàspoon sàlt
- 1 pinch blàck pepper
- 1 teàspoon wàter
- Juice of one lime
INSTRUCTIONS
- Pre-heàt oven to 375 degrees F.
- Màke the slàw: In à medium sized bowl àdd àll of the slàw dressing ingredients. Mix ingredients together until à creàmy sàuce hàs formed. In à làrge bowl, àdd the càbbàge mixture ànd pour dressing over. Mix until everything is combined. Plàce in the refrigeràtor until reàdy to use.
- ..........
- ........................
Full Recipes >>shelikesfood.com
0 Response to "bbq cauliflower & chickpea tacos with a creamy lime slaw "
Post a Comment