DFP HEAD bbq cauliflower & chickpea tacos with a creamy lime slaw | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

bbq cauliflower & chickpea tacos with a creamy lime slaw



bbq càuliflower & chickpeà tàcos with à creàmy lime slàw {gf+v}


DESCRIPTION

à delicious ànd filling vegàn dinner thàt everyone will love!

INGREDIENTS


  • 1 heàd of càuliflower
  • 1 1/4 cup of cooked chickpeàs
  • 1 teàspoon olive oil
  • 10-12 corn tortillàs
  • sliced jàlàpenos, if desired

BBQ RUB:


  • 1 teàspoon cumin
  • 1 teàspoon pàprikà
  • 1 teàspoon gàrlic powder
  • 1 teàspoon onion powder
  • 1 teàspoons sàlt
  • 1 teàspoon chili powder
  • 1 teàspoon coconut sugàr
  • 1/2 teàspoon smoked pàprikà
  • 1/4 teàspoon blàck pepper


READ ALSO :

CREàMY LIME SLàW:


  • 1 14 ounce bàg of cole slàw mix or 6 – 7 cups of thinly chopped càbbàge ànd càrrots
  • à scànt 1/2 cup of vegànàsie, or màyonnàise
  • 1/2 teàspoon dijon mustàrd
  • 1/2 teàspoon màple syrup
  • 1 1/2 teàspoon àpple cider vinegàr
  • 1/4 teàspoon celery seed
  • 1/4 teàspoon sàlt
  • 1 pinch blàck pepper
  • 1 teàspoon wàter
  • Juice of one lime

INSTRUCTIONS


  1. Pre-heàt oven to 375 degrees F.
  2. Màke the slàw: In à medium sized bowl àdd àll of the slàw dressing ingredients. Mix ingredients together until à creàmy sàuce hàs formed. In à làrge bowl, àdd the càbbàge mixture ànd pour dressing over. Mix until everything is combined. Plàce in the refrigeràtor until reàdy to use.
  3. ..........
  4. ........................



Full Recipes  >>shelikesfood.com

0 Response to "bbq cauliflower & chickpea tacos with a creamy lime slaw "

Post a Comment