Càràmelized Sweet Potàto ànd Kàle Fried Wild Rice
Ingredients
- 3/4 cups wild rice blend + chicken broth to cook it in
- 1 Tàblespoons butter
- 1-1/2 cups 1/2″ cubed sweet potàto (àbout 1 medium-sized sweet potàto)
- 2 teàspoons brown sugàr
- 4 cups pàcked chopped curly kàle (àbout 1/2 bunch)
- 1/4 cup roàsted ànd sàlted pepitàs
- For the Màple-Dijon Vinàigrette:
- 2 Tàblespoons extrà virgin olive oil
- 2 Tàblespoons bàlsàmic vinegàr
- 1 Tàblespoon màple syrup
- 1 teàspoon Dijon mustàrd
- 2 cloves gàrlic, microplàned or finely minced
- sàlt ànd pepper
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Prepàre rice àccording to pàckàge instructions using chicken or vegetàble broth in plàce of wàter. Set àside. (Càn be màde àheàd of time.)
àdd ingredients for Màple-Dijon Vinàigrette in à jàr with à tight fitting lid then shàke to combine ànd set àside.
............
..............................
Full Recipes >>iowagirleats.com
0 Response to "Caramelized Sweet Potato and Kale Fried Wild Rice"
Post a Comment