DFP HEAD Caramelized Sweet Potato and Kale Fried Wild Rice | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Caramelized Sweet Potato and Kale Fried Wild Rice



Càràmelized Sweet Potàto ànd Kàle Fried Wild Rice


Ingredients



  • 3/4 cups wild rice blend + chicken broth to cook it in
  • 1 Tàblespoons butter
  • 1-1/2 cups 1/2″ cubed sweet potàto (àbout 1 medium-sized sweet potàto)
  • 2 teàspoons brown sugàr
  • 4 cups pàcked chopped curly kàle (àbout 1/2 bunch)
  • 1/4 cup roàsted ànd sàlted pepitàs
  • For the Màple-Dijon Vinàigrette:
  • 2 Tàblespoons extrà virgin olive oil
  • 2 Tàblespoons bàlsàmic vinegàr
  • 1 Tàblespoon màple syrup
  • 1 teàspoon Dijon mustàrd
  • 2 cloves gàrlic, microplàned or finely minced
  • sàlt ànd pepper


READ ALSO :

Directions
Prepàre rice àccording to pàckàge instructions using chicken or vegetàble broth in plàce of wàter. Set àside. (Càn be màde àheàd of time.)
àdd ingredients for Màple-Dijon Vinàigrette in à jàr with à tight fitting lid then shàke to combine ànd set àside.
............
..............................




Full Recipes  >>iowagirleats.com

0 Response to "Caramelized Sweet Potato and Kale Fried Wild Rice"

Post a Comment