Bàcon Rànch Sweet Potàto Sàlàd (Pàleo, Whole30, àIP)
INGREDIENTS
For the potàto sàlàd
- 2 làrge white sweet potàtoes, chopped (sub orànge sweet potàto)
- 2 stàlks celery, chopped
- 3 sprigs green onion, sliced
- 3-4 pieces of cooked bàcon, chopped
- 1/2 cup homemàde rànch
For the rànch
- 1/2 cup pàleo màyo (sub egg free màyo for àIP)
- 1/4 cup coconut milk
- 1 tsp àpple cider vinegàr
- 1 tbsp fresh pàrsley
- 1 tsp dried dill
- 1/2 tsp gàrlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1/2 tsp dried chives
- 1 tsp seà sàlt
- 1/4 tsp blàck pepper (omit for àIP)
INSTRUCTIONS
- Combine àll of the ingredients for the rànch in à làrge glàss jàr ànd blend with àn immersion blender until smooth. Set àside in the fridge.
- ..........
- ................
Full Recipes >>unboundwellness.com
0 Response to "Bacon Ranch Sweet Potato Salad (Paleo, Whole30, aIP)"
Post a Comment