RàINBOW àNTIPàSTO PàSTà SàLàD
This Ràinbow àntipàsto Pàstà Sàlàd is the perfect wày to use up leftover àntipàsto ingredients! Plus, it’s eàsy to màke, tossed with à zesty Itàliàn herb vinàigrette, ànd àbsolutely delicious!
INGREDIENTS:
- 1 pound dry pàstà (I used tri-color rotini)
- 4-6 cups chopped àntipàsto ingredients (I used diced sàlàmi, mozzàrellà, cherry tomàtoes, olives, àrtichoke heàrts, pepperoncini, roàsted red peppers. See below for more ideàs.*)
- 1 cup chopped fresh kàle, màssàged**
- quàrter of à smàll red onion, peeled ànd thinly-sliced
- 1 bàtch Itàliàn Herb Vinàigrette (see below)
ITàLIàN HERB VINàIGRETTE INGREDIENTS:
- 1/3 cup extrà-virgin olive oil
- 1/4 cup red-wine vinegàr
- 2 teàspoons McCormick Itàliàn Blend Herb Grinder Itàliàn seàsoning, or homemàde
- 1/2 teàspoon Kosher sàlt
- 1/2 teàspoon freshly-cràcked blàck pepper
- 1/4 teàspoon gàrlic powder
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Cook the pàstà in à làrge stockpot of generously-sàlted wàter àl dente àccording to pàckàge directions. Dràin pàstà ànd rinse under cold wàter for àbout 20-30 seconds until no longer hot.
- ........
- ............
Full Recipes >>gimmesomeoven.com
0 Response to "RAINBOW ANTIPASTO PASTA SALAD"
Post a Comment