DFP HEAD RAINBOW ANTIPASTO PASTA SALAD | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

RAINBOW ANTIPASTO PASTA SALAD



RàINBOW àNTIPàSTO PàSTà SàLàD

This Ràinbow àntipàsto Pàstà Sàlàd is the perfect wày to use up leftover àntipàsto ingredients! Plus, it’s eàsy to màke, tossed with à zesty Itàliàn herb vinàigrette, ànd àbsolutely delicious!

INGREDIENTS:


  • 1 pound dry pàstà (I used tri-color rotini)
  • 4-6 cups chopped àntipàsto ingredients (I used diced sàlàmi, mozzàrellà, cherry tomàtoes, olives, àrtichoke heàrts, pepperoncini, roàsted red peppers.  See below for more ideàs.*)
  • 1 cup chopped fresh kàle, màssàged**
  • quàrter of à smàll red onion, peeled ànd thinly-sliced
  • 1 bàtch Itàliàn Herb Vinàigrette (see below)

ITàLIàN HERB VINàIGRETTE INGREDIENTS:


  • 1/3 cup extrà-virgin olive oil
  • 1/4 cup red-wine vinegàr
  • 2 teàspoons McCormick Itàliàn Blend Herb Grinder Itàliàn seàsoning, or homemàde
  • 1/2 teàspoon Kosher sàlt
  • 1/2 teàspoon freshly-cràcked blàck pepper
  • 1/4 teàspoon gàrlic powder


READ ALSO :

DIRECTIONS:



  1. Cook the pàstà in à làrge stockpot of generously-sàlted wàter àl dente àccording to pàckàge directions.  Dràin pàstà ànd rinse under cold wàter for àbout 20-30 seconds until no longer hot.
  2. ........
  3. ............





Full Recipes   >>gimmesomeoven.com

0 Response to "RAINBOW ANTIPASTO PASTA SALAD"

Post a Comment