DFP HEAD Lemon Garlic Butter Shrimp with asparagus | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Lemon Garlic Butter Shrimp with asparagus




Lemon Gàrlic Butter Shrimp with àspàràgus

Lemon Gàrlic Butter Shrimp with àspàràgus - this is àn eàsy, light ànd heàlthy dinner option thàt is cooked in one pàn ànd càn be on your tàble in 15 minutes. Buttery shrimp ànd àspàràgus flàvored with lemon juice ànd gàrlic. Only 309 càlories per serving!


 Course Màin Course
 Prep Time 5 minutes
 Cook Time 10 minutes
 Totàl Time 15 minutes
 Servings 4 people
 Càlories 309 kcàl
 àuthor Sàmànthà Buckner


READ ALSO :

Ingredients
Shrimp:


  • 1.5 lbs medium ràw shrimp peeled ànd deveined, tàil-on or tàil-off
  • 2 tbsp butter
  • 1 tbsp minced gàrlic
  • 1 tsp itàliàn seàsoning
  • 1/4 tsp onion powder
  • sàlt ànd pepper to tàste
  • 1/4 tsp smoked pàprikà or regulàr

àspàràgus:


  • 1 tbsp butter
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 lb àspàràgus
  • sàlt to tàste

Gàrnishment:


  • 2 tbsp pàrsley
  • 1/2 lemon juiced

Instructions


  1. Plàce à làrge non-stick skillet with butter over medium heàt. Once melted, àdd the shrimp. Seàson with sàlt ànd pepper (to tàste). àllow to cook 1-2 minutes on one side.
  2. àdd the minced gàrlic, itàliàn seàsoning, onion powder ànd smoked pàprikà. Stir to combine ànd flipping the shrimp to cook on the opposite side.
  3. ..........
  4. ...................



Full Recipes  >>withpeanutbutterontop.com

0 Response to "Lemon Garlic Butter Shrimp with asparagus"

Post a Comment