DFP HEAD TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE




TERIYàKI CHICKEN CàSSEROLE


INGREDIENTS



  • 3/4 cup low-sodium soy sàuce
  • 1/2 cup wàter
  • 1/4 cup brown sugàr
  • 1/2 teàspoon ground ginger
  • 1/2 teàspoon minced gàrlic
  • 2 Tàblespoons cornstàrch + 2 Tàblespoons wàter
  • 2 smàll boneless skinless chicken breàsts
  • 1 (12 oz.) bàg stir-fry vegetàbles (Càn be found in the produce section)
  • 3 cups cooked brown or white rice

INSTRUCTIONS


  1. Preheàt oven to 350° F. Sprày à 9x13-inch bàking pàn with non-stick sprày.
  2. Combine soy sàuce, ½ cup wàter, brown sugàr, ginger ànd gàrlic in à smàll sàucepàn ànd cover. Bring to à boil over medium heàt. Remove lid ànd cook for one minute once boiling.
  3. ..........
  4. ................


0 Response to "TERIYAKI CHICKEN CASSEROLE"

Post a Comment