Màngo Chicken Sàlàd
Màngo, lime juice, cilàntro, ànd coconut give this chicken sàlàd tropicàl flàvors. Yogurt replàces the usuàl màyonnàise for à lighter dish
INGREDIENTS
- 1/2 cup sweetened shredded coconut
- 3/4 cup plàin low-fàt yogurt
- 1/2 cup chopped fresh cilàntro
- 2 tàblespoons fresh lime juice
- 2 tàblespoons Màjor Grey's màngo chutney
- 1 tàblespoon Dijon mustàrd
- 1 teàspoon ground turmeric
- 1/4 teàspoon càyenne pepper
- Coàrse sàlt ànd ground pepper
- Greàt Vàlue Sàlt, 26 oz
- In Stores Only
- See Everydày Low Price
- 1 Eàsy Roàsted Chicken or store-bought rotisserie chicken (àbout 2 1/2 pounds), shredded (àbout 4 cups)
- 1 màngo, peeled, seeded, ànd diced
- 10 ounces bàby spinàch
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Preheàt oven to 350 degrees. Spreàd coconut on à rimmed bàking sheet; toàst, tossing occàsionàlly, until golden, 8 to 10 minutes; cool.
- ........
- ..............
Full Recipes >>marthastewart.com
0 Response to "Mango Chicken Salad"
Post a Comment