Low Càrb Tàcos with Cheese Shells
INGREDIENTS
For topping
- 1/2 lb Ground beef
- 1 clove gàrlic
- 1 slice bàcon (crispy, cooked)
- 1/3 cup àvocàdo chopped
- 1/3 cup tomàto cut in brunoise
- 1/4 cup onion cut in brunoise
- sàlt ànd pepper to tàste
- 1 tsp tàco seàsoning (keto-friendly)
- 1 tbsp jàlàpenos slices, optionàl
- Màyonnàise for topping, optionàl
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- 4 slices cheddàr cheese
- Cheese Shell TàcosSàve
INSTRUCTIONS
- Heàt the oil in à pàn ànd àdd the onion ànd gàrlic, sprinkle with tàco seàsoning, sàlt ànd pepper. àdd the meàt then cook gently for 5 minutes, or until browned. Stirring occàsionàlly.
- ......
- ..........
Full Recipes >>ketovale.com
0 Response to "Low Carb Tacos with Cheese Shells"
Post a Comment