DFP HEAD Spinach Tomato & Garlic Penne Pasta | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

Spinach Tomato & Garlic Penne Pasta

Spinàch Tomàto & Gàrlic Penne Pàstà


Ingredients

  • 2 Tbsp tomàto pàste
  • 2 oz. creàm cheese
  • ¼ cup pàrmesàn cheese, gràted
  • ½ lb. penne pàstà
  • 9 ounces fresh spinàch
  • 1 Tbsp olive oil
  • 1 smàll onion
  • 2 gàrlic cloves
  • 15 oz. diced tomàtoes
  • ½ tsp dried oregàno
  • ½ tsp dried bàsil
  • pinch red pepper flàkes
  • fresh ground pepper, to tàste
  • ½ tsp sàlt



Instructions


  1. Fill your pàstà pot with wàter, àdd sàlt ànd let it reàch à boil.
  2. àdd pàstà, cook ànd stir occàsionàlly until tender (7 to 10 minutes). Dràin pàstà.
  3. Dice the onion ànd mince the gàrlic.
  4. While pàstà is cooking, plàce à làrge sàuce pàn over medium heàt with olive oil.
  5. When hot, àdd onions ànd gàrlic to sàuce pàn.
  6. Stir occàsionàlly ànd cook for àbout 5 minutes.
  7. àdd the diced tomàtoes (with juices), oregàno, red pepper flàkes, bàsil, sàlt, ànd some freshly cràcked pepper to the skillet with the onions ànd gàrlic. Stir to combine.
  8. .......
  9. .............



Full Recipes >>cakescottage.com

0 Response to "Spinach Tomato & Garlic Penne Pasta"

Post a Comment