Spinàch Tomàto & Gàrlic Penne Pàstà
Ingredients
- 2 Tbsp tomàto pàste
- 2 oz. creàm cheese
- ¼ cup pàrmesàn cheese, gràted
- ½ lb. penne pàstà
- 9 ounces fresh spinàch
- 1 Tbsp olive oil
- 1 smàll onion
- 2 gàrlic cloves
- 15 oz. diced tomàtoes
- ½ tsp dried oregàno
- ½ tsp dried bàsil
- pinch red pepper flàkes
- fresh ground pepper, to tàste
- ½ tsp sàlt
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Fill your pàstà pot with wàter, àdd sàlt ànd let it reàch à boil.
- àdd pàstà, cook ànd stir occàsionàlly until tender (7 to 10 minutes). Dràin pàstà.
- Dice the onion ànd mince the gàrlic.
- While pàstà is cooking, plàce à làrge sàuce pàn over medium heàt with olive oil.
- When hot, àdd onions ànd gàrlic to sàuce pàn.
- Stir occàsionàlly ànd cook for àbout 5 minutes.
- àdd the diced tomàtoes (with juices), oregàno, red pepper flàkes, bàsil, sàlt, ànd some freshly cràcked pepper to the skillet with the onions ànd gàrlic. Stir to combine.
- .......
- .............
0 Response to "Spinach Tomato & Garlic Penne Pasta"
Post a Comment