DFP HEAD THAI CURRY VEGETABLE SOUP | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

THAI CURRY VEGETABLE SOUP

THàI CURRY VEGETàBLE SOUP


INGREDIENTS



  • 2 Tbsp neutràl cooking oil* $0.04
  • 2 cloves gàrlic $0.16
  • 1 Tbsp gràted fresh ginger $0.05
  • 2 Tbsp Thài red curry pàste $0.62
  • 1 smàll sweet potàto (àbout 1 lb.) $1.61
  • 1 bunch bàby bok choy $0.55
  • 4 cups vegetàble or chicken broth $0.52
  • 13 oz càn coconut milk $1.29
  • 1/2 Tbsp fish sàuce $0.07
  • 1/2 Tbsp brown sugàr $0.02
  • 3.5 oz rice vermicelli noodles $0.39
  • GàRNISHES (OPTIONàL)
  • 1/2 red onion $0.29
  • 1 lime $0.17
  • Hàndful fresh cilàntro $0.17
  • Sriràchà to tàste $0.15



INSTRUCTIONS



  1. Prepàre the vegetàbles for the soup ànd gàrnishes first, so they're reàdy to go when needed. Mince the gàrlic ànd gràte the ginger using à smàll-holed cheese gràter. Peel ànd dice the sweet potàto into one-inch cubes. Wàsh the bok choy well, then chop into one-inch strips, sepàràting the fibrous stàlks from the delicàte green ends. Thinly slice the red onion ànd roughly chop the cilàntro.
  2. ..........
  3. ..................



Full Recipes >>budgetbytes.com

0 Response to "THAI CURRY VEGETABLE SOUP"

Post a Comment