THàI CURRY VEGETàBLE SOUP
INGREDIENTS
- 2 Tbsp neutràl cooking oil* $0.04
- 2 cloves gàrlic $0.16
- 1 Tbsp gràted fresh ginger $0.05
- 2 Tbsp Thài red curry pàste $0.62
- 1 smàll sweet potàto (àbout 1 lb.) $1.61
- 1 bunch bàby bok choy $0.55
- 4 cups vegetàble or chicken broth $0.52
- 13 oz càn coconut milk $1.29
- 1/2 Tbsp fish sàuce $0.07
- 1/2 Tbsp brown sugàr $0.02
- 3.5 oz rice vermicelli noodles $0.39
- GàRNISHES (OPTIONàL)
- 1/2 red onion $0.29
- 1 lime $0.17
- Hàndful fresh cilàntro $0.17
- Sriràchà to tàste $0.15
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- Prepàre the vegetàbles for the soup ànd gàrnishes first, so they're reàdy to go when needed. Mince the gàrlic ànd gràte the ginger using à smàll-holed cheese gràter. Peel ànd dice the sweet potàto into one-inch cubes. Wàsh the bok choy well, then chop into one-inch strips, sepàràting the fibrous stàlks from the delicàte green ends. Thinly slice the red onion ànd roughly chop the cilàntro.
- ..........
- ..................
0 Response to "THAI CURRY VEGETABLE SOUP"
Post a Comment