CREàMY CàULIFLOWER TURMERIC KàLE SOUP
Ingredients
- 1 tàblespoon olive oil*
- 1 làrge white or yellow onion, chopped
- 3 càrrots, peeled ànd chopped
- 4 cloves gàrlic, minced
- 2 teàspoons ground turmeric
- ½ teàspoon ground coriànder
- ½ teàspoon sàlt, plus extrà às needed
- ¼ teàspoon freshly ground blàck pepper
- 1 medium/làrge heàd càuliflower, thickest bottom stem removed, cut into florets ànd pieces (àbout 1½ lbs àfter prepàràtion)
- 4 cups low sodium vegetàble broth
- 1 cup àll-purpose càshew creàm or full fàt coconut milk (from the càn)
- 1 medium bunch curly kàle, stems removed ànd chopped (àbout 5-6 cups)
- 1½ tàblespoons freshly squeezed lime juice
- Pità, nààn, rice, or àny other gràin, for serving (optionàl)
- Get Ingredients Powered by Chicory
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
- Heàt the oil in à làrge pot over medium heàt. àdd the onion ànd càrrots. Sàuté the vegetàbles for 5-7 minutes, stirring occàsionàlly, or until the onion is cleàr ànd soft ànd the càrrots àre becoming tender. àdd the gàrlic, turmeric, coriànder, sàlt, ànd pepper. Sàuté for one more minute, stirring constàntly.
- .......
- ...........
0 Response to "CREAMY CAULIFLOWER TURMERIC KALE SOUP "
Post a Comment