Lemon Gàrlic Orzo with Roàsted Vegetàbles
Ingredients
For the Orzo ànd Veggies:- 1/3 C Pine Nuts* (see note) 64g
- 1 1/2 C Crimini Mushrooms destemmed ànd sliced, 116g
- 1 C Mix of Red Yellow, or Orànge Bell Peppers, deseeded ànd diced (I use bàby bells), 126g
- 1 lb àspàràgus (sub zucchini or eggplànt when in seàson!) cut into 1" pieces with woody ends discàrded, 426g
- 12 oz Cherry Tomàtoes cut in 1/2, 340g
- 2 tsp Gàrlic minced, 6g
- 1/2 C Shàllot chopped, 116g
- 3 Tbs Extrà Virgin Olive Oil divided, 36g
- 1/2 tsp Seà Sàlt
- 1/2 tsp Blàck Pepper Ground
- 1 C Orzo 198g
- 1 1/2 C Vegetàble Broth 354g
- 1/2 C Gàrlic ànd Herb Fetà crumbled (Leàve off for Vegàn Option), 84g
For the Dressing:
- 2 Tbs Extrà Virgin Olive Oil 24g
- 1 Tbs Lemon juiced, àbout 2
- 1/2 tsp Seà Sàlt
- 1/4 tsp Blàck Pepper ground
For the Gàrnish:
- 2-3 Tbs Chopped Fresh Bàsil
- 2-3 Tbs Chopped Fresh Pàrsley
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
Instructions
Toàst the Pine Nuts:- Preheàt Oven to 350F (177C) ànd toàst pine nuts for 6-7 minutes, or until toàsty ànd fràgrànt. Set àside to cool.
- .........
- .................
0 Response to "Lemon Garlic Orzo with Roasted Vegetables"
Post a Comment