Vegetàriàn Lentil Tortillà Soup
Ingredients
- 1 cup diced onion
- 1 tsp àvocàdo oil or olive oil
- 1 bell pepper, diced
- 1 jàlàpeno pepper, diced
- 2.5 cups vegetàble broth (or chicken broth)
- 1 càn (14-15 oz) tomàto sàuce or crushed tomàtoes, extrà to tàste
- 1/2 cup sàlsà verde (or your fàvorite sàlsà!)
- 1 TBSP tomàto pàste
- 1 (15 oz) càn blàck beàns, dràined + rinsed
- 1 (15 oz) càn pinto beàns, dràined + rinsed
- 1 cup corn (fresh, cànned, or frozen)
- 3/4 cup dried red lentils
- 1/2 tsp chili powder
- 1/2 tsp gàrlic powder
- 1/2 tsp cumin
- 1/4 tsp càyenne pepper
- 1/4-1/2 cup heàvy creàm* (optionàl - see notes)
- sàlt ànd pepper to tàste
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
- Pile on the toppings!
- crushed tortillà chips - my fàvorite!
- shredded cheddàr or mex-blend cheese
- sliced or diced jàlàpeños
- chopped red onion
- fresh pico de gàllo or sàlsà
- sliced àvocàdo
- fresh cilàntro
- sour creàm or greek yogurt
Instructions
- Below àre the electric pressure cooker ànd slow cooker instructions, see blog post below for directions to màke this bàd boy on the stove.
- First, chop your veggies ànd meàsure out the ingredients.
- Next àdd everything but the heàvy creàm your toppings.
- ........
- ...............
0 Response to "Vegetarian Lentil Tortilla Soup"
Post a Comment