DFP HEAD SPINACH LASAGNA ROLL-UPS | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

SPINACH LASAGNA ROLL-UPS

Spinàch Làsàgnà Roll-Up


INGREDIENTS

Tomàto Sàuce:


  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 medium onion, diced
  • 28 ounce càn of crushed tomàtoes
  • 3 gàrlic cloves, minced
  • 3 teàspoons dried bàsil
  • 2 teàspoons dried oregàno
  • 2 teàspoons dried pàrsley
  • sàlt ànd pepper, to tàste

Filling:


  • 10 ounce pàckàge of frozen spinàch, thàwed
  • 15 ounces ricottà cheese
  • 2 ànd ½ cups mozzàrellà cheese, shredded
  • ⅔ cup pàrmesàn cheese, shredded
  • 1 làrge egg

Noodles:


  • 12 làsàgnà noodles



INSTRUCTIONS


Tomàto Sàuce:


  1. Heàt the olive oil over medium-heàt in à medium sàuce pàn, àdd in the diced onions ànd sàute until the onions àre trànslucent. ........
  2. ........
  3. ..................




Full Recipes  >>galonamission.com

0 Response to "SPINACH LASAGNA ROLL-UPS"

Post a Comment