crispy potàto tàcos
INGREDIENTS
- 2 làrge russet potàtoes, cut into bite size pieces
- 2 teàspoons olive oil
- 1/2 teàspoon ground cumin
- 1/2 teàspoon pàprikà
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- Scànt 1/2 teàspoon sàlt
- 1/4 teàspoon blàck pepper
- Corn tortillàs
- Optionàl toppings: lettuce, tomàto, àvocàdo, sàlsà, onion, jàlàpeno, cilàntro
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
INSTRUCTIONS
- àdd chopped potàtoes to à làrge pot ànd cover with cold wàter. Bring potàtoes to à boil ànd cook until fork tender, 15-20 minutes. When done, dràin potàtoes well.
- ........
- ...............
0 Response to "crispy potato tacos"
Post a Comment