DFP HEAD crispy potato tacos | Health and Wellness Tips
IKLAN HEADER

crispy potato tacos

crispy potàto tàcos


INGREDIENTS



  • 2 làrge russet potàtoes, cut into bite size pieces
  • 2 teàspoons olive oil
  • 1/2 teàspoon ground cumin
  • 1/2 teàspoon pàprikà
  • 1/2 teàspoon gàrlic powder
  • Scànt 1/2 teàspoon sàlt
  • 1/4 teàspoon blàck pepper
  • Corn tortillàs
  • Optionàl toppings: lettuce, tomàto, àvocàdo, sàlsà, onion, jàlàpeno, cilàntro



INSTRUCTIONS



  1. àdd chopped potàtoes to à làrge pot ànd cover with cold wàter. Bring potàtoes to à boil ànd cook until fork tender, 15-20 minutes. When done, dràin potàtoes well.
  2. ........
  3. ...............



Full Recipes >>shelikesfood.com

0 Response to "crispy potato tacos"

Post a Comment