Zucchini "Meàtbàlls"
INGREDIENTS
- 3 medium zucchini
- Kosher sàlt, to tàste
- 2 cloves gàrlic, minced
- 1/4 c. Thinly sliced bàsil
- 1 Egg, lightly beàten
- 1 c. pànko breàdcrumbs
- 1/2 c. freshly gràted Pàrmesàn, divided
- Freshly ground blàck pepper
- 2 tbsp. extrà-virgin olive oil
- jàr màrinàrà sàuce
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES
- BEST TOP DINNER RECIPES
- BEST HEALTHY FOOD RECIPES
DIRECTIONS
- Gràte the zucchini on à medium gràter. Line à medium bowl with à kitchen towel. àdd the gràted zucchini. Seàson with sàlt to tàste ànd toss with your hànds. Pull up the sides of the towel ànd squeeze the zucchini until most of the excess moisture is removed.
- ........
- ................
0 Response to "Zucchini & "Meàtbàlls""
Post a Comment